AJANKOHTAISTA

VUONNA 2022


Elämä SuhteelliSeksi. Kirjoituksia psykoseksuaalisuudesta

Elämä SuhteelliSeksi- Kirjoituksia psykoseksuaalisuudesta lähestyy ihmisen seksuaalisuutta, sen ongelmia ja hoitoa viitekehyksessä, jossa yhdistyvät psykoanalyyttinen ymmärrys parisuhteesta, seksuaalilääketiede ja seksuaaliterapia. Kirjassa SuhteelliSeksi -blogin kirjoitukset on jäsennetty neljäksi teemakokonaisuudeksi: Psykoseksuaalisuus, Suhteen seksuaalisuus, Seksuaaliset ongelmat ja Psykoseksuaaliterapia. Kirjassa on myös aiemmin julkaisematon kirjoitus Rakkautta ja riemua.

Voit tilata kirjan itsellesi sähköpostitse posti(at)suhteessa.fi tai tekstiviestillä 041-5181181. Kirjan hinta on 35€ sis. alv ja toimituskulut.

WEBINAARIT 2022

Maksuttomat keskiviikko-iltaisin klo 17.30-19.00

12.1.2022 MuisTila Muistisairaan psykoterapeuttinen hoito ja hoiva

6.4.2022 Suhteessa Kirjallisuusilta

4.5.2022 PariTila Parisuhteen psykoanalyyttinen ymmärtäminen ja hoito

1.6.2022 Suhteessa verkkokurssit


Ilmoittaudu sähköpostitse kurssit(a)suhteessa.f


MuisTila Muistisairaan psykoterapeuttinen hoito ja hoiva -koulutus

Seitsemän koulutuspäivän kestoinen koulutus muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta ja psykoterapeuttisten elementtien soveltamisesta muistisairaan hoitoprosessin kaikkiin vaiheisiin diagnoosin saannista saattohoitoon ja lesken tukemiseen. Zoom-etäyhteydellä.

Yhteistyössä Hämeen Kesäyliopiston kanssa.

VII SUOMALAINEN PERHETERAPIAKONGRESSI TAMPEREELLA 30.3-1.4.2022

Olemme maaliskuisen perheterapiakongerssin yhteistyökumppani. Esittelypisteessämme on myyntipiste ja esitteitä tulevista koulutuksista. 

Sannalla on kongressiohjelmassa esitys

- Seksuaalisuus paripsykoterapiassa