AJANKOHTAISTA

VUONNA 2022-2023


Elämä SuhteelliSeksi. Kirjoituksia psykoseksuaalisuudesta

Elämä SuhteelliSeksi- Kirjoituksia psykoseksuaalisuudesta lähestyy ihmisen seksuaalisuutta, sen ongelmia ja hoitoa viitekehyksessä, jossa yhdistyvät psykoanalyyttinen ymmärrys parisuhteesta, seksuaalilääketiede ja seksuaaliterapia. Kirjassa SuhteelliSeksi -blogin kirjoitukset on jäsennetty neljäksi teemakokonaisuudeksi: Psykoseksuaalisuus, Suhteen seksuaalisuus, Seksuaaliset ongelmat ja Psykoseksuaaliterapia. Kirjassa on myös aiemmin julkaisematon kirjoitus Rakkautta ja riemua.

Voit tilata kirjan itsellesi sähköpostitse posti(at)suhteessa.fi tai tekstiviestillä 041-5181181. Kirjan hinta on 35€ sis. alv ja toimituskulut.

WEBINAARIT SYKSY 2022

Maksuttomat keskiviikko-iltaisin klo 17.30-19.00

14.9.2022 Psykoseksuaaliterapia

12.10.2022 MuisTila -koulutus 2023

9.11.2022 Vakava sairaus hoitosuhteessa

Ilmoittaudu sähköpostitse kurssit(a)suhteessa.fi


PariTila Parisuhteen psykoanalyyttinen ymmärtäminen ja hoito 2022

Vuoden kestoinen paripsykoterapian täydennyskoulutus psykoterapeuteille sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat pareja. Koulutus käynnistyy syyskuussa 2022 ja  toteutetaan reaaliaikaisena vuorovaikutteisena koulutuksena Zoom-etäyhteydellä yhteistyössä Hämeen kesäyliopiston kanssa. 

MuisTila Muistisairaan psykoterapeuttinen hoito ja hoiva -koulutus 2023

Seitsemän koulutuspäivän kestoinen koulutus muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta ja psykoterapeuttisten elementtien soveltamisesta muistisairaan hoitoprosessin kaikkiin vaiheisiin diagnoosin saannista saattohoitoon ja lesken tukemiseen. Koulutus käynnistyy helmikuussa 2023 ja toteutetaan reaaliaikaisena ja vuorovaikutteisena Zoom-etäyhteydellä.

yhteistyössä Hämeen Kesäyliopiston kanssa.

VAKAVA SAIRAUS HOITOSUHTEESSA 2023

UUTUUSKOULUTUS

Täydennyskoulutus psykoterapeuteille ja kokeneille sote-ammattilaisille. Seitsemän kaksipäiväistä seminaaria lähikoulutuksena Turussa käynnistyy helmikuussa 2023. 

PSYKOSEKSUAALITERAPIAN TÄYDENNYSKOULUTUS PSYKOTERAPEUTEILLE 2023

Vuoden kestoinen täydennyskoulutus, jossa yhdistyvät psykoanalyyttinen teoria parisuhteesta, seksuaalilääketiede ja moniaistilliset yksilölliset ja parin yhteiset harjoitukset-  

VII SUOMALAINEN PERHETERAPIAKONGRESSI TAMPEREELLA 21-23.11.2022

Olemme perheterapiakongressin yhteistyökumppani. Esittelypisteessämme on myyntipiste ja esitteitä tulevista koulutuksista. 

Sannalla on kongressiohjelmassa kaksi esitystä: 

  • Seksuaalisuus paripsykoterapiassa 
  • Vakava sairaus ja kuolema parisuhteessa ja perheessäSuhteessa Elävät Kuvat           2-3.9.2022

Kaksipäiväinen elokuvaseminaari, joka tutkii pari ja perhesuhteiden tiedostamatonta dynamiikkaa elokuvien ja psykoanalyyttisen teorian avulla. Seminaaripaikka on Kulttuuritehdas Korjaamo Helsingin Töölössä. 

Helsingin Kirjamessut            27-30.10.2022