Uskomme ihmisen elämän kestoiseen oppimiseen


Säännöllinen kouluttautuminen on:

  • ammattieettinen velvollisuus
  • tie laadukkaiden palvelujen tarjoamiseen
  • tapa kehittää ja ylläpitää omaa ammattitaitoa ja ammatillisia verkostoja
  • säilyttää utelias ja innostunut ote omaan työhönHAUSSA OLEVAT KOULUTUKSET 2018-2019


VAKAVASTI SAIRASTUNEEN PSYKOTERAPEUTTINEN TUKEMINEN

Kuuden seminaaripäivän, 6kk kestoinen koulutus vakavasti sairastuneen ihmisen kokonaisvaltaisesta, psykoterapeuttisesta tukemisesta. Soveltuu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille.

  • Syksyllä 2018 Tampereella TAYS 
  • Vuonna 2019 Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin koulutuksena 

VAKAVASTI SAIRASTUNEEN PSYKOTERAPEUTTINEN TUKEMINEN - SYVENTÄVÄ KOULUTUS


Kuuden päivän kestoisen peruskoulutuksen käyneille jatkokoulutus, jossa kuuden koulutuspäivän aikana on syventävää teoriakoulutusta ja työnohjausryhmä.

  • Vuonna 2019 Varsinais- Suomen sairaanhoitopiirissä


PariTila PARISUHTEEN PSYKOANALYYTTINEN YMMÄRTÄMINEN JA HOITO


Vuoden kestoinen täydennyskoulutus psykoterapeuteille psykoanalyyttisesta ymmärryksestä parisuhteen syntymiseen, kehittymiseen, kriisiytymiseen ja päättymiseen. LUE LISÄÄ: https://www.suhteessa.fi/parisuhteen-psykoanalyyttinen-ymmartaminen-ja-hoito/PariTila  JATKOKOULUTUS 2019

Vuoden kestoisen Parisuhteen psykoanalyyttinen ymmärtäminen ja hoito - koulutuksen käyneille räätälöity jatkokoulutus, jossa yhdistyvät syventävät teoriaopinnot ja kliininen menetelmä. Lisätietoa tulossa kesän aikana. 


SUHTEESSA ELÄVÄT KUVAT 8-9.9.2018

Kaksipäivänen seminaari, jossa parisuhteiden tiedostamatonta dynamiikkaa tarkastellaan elokuvien ja paripsykoanalyyttisen teorian valossa. Vuoden 2018 seminaarin teema on Parisuhde suomalaisessa elokuvassa I (1938-1952)

Seminaaripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse posti@suhteessa.fi Ilmoita nimesi, yhteystietosi, mahdollinen esittelypöytävaraus ja tarkka laskutusosoite.

Lue lisää https://www.suhteessa.fi/suhteessa-elavat-kuvat/

FaceBook https://www.facebook.com/SuhteessaOy/


MUISTISAIRAAN PSYKOTERAPEUTTINEN HOITO JA HOIVA

Kuuden seminaaripäivän, 6 kk mittainen prosessikoulutus muistisairaan ihmisen ja hänen läheistensä kokonaisvaltaiseen hoitoon ja hoivaan - diagnoosin saannista saattohoitoon. LUE LISÄÄ:  https://www.suhteessa.fi/muistisairaan-psykoterapeuttinen-hoito-ja-hoiva2/