SUHTEESSA KURSSILA


SUHTEESSA KURSSILA - VERKKOKURSSIT KOKO VUODEKSI


Suhteessa KURSSILA 2023 sisältää muhkean paketin objektisuhdeteoriaan perustuvaa sisältöä ihmiselämän iloista ja haasteista: rakkaudesta, erilaisista parisuhteista, psykoseksuaalisuudesta, perhesuhteista, vakavista sairauksista, surusta, luopumisesta ja kuolemasta.

Verkkokurssien sisältöjä voit hyödyntää niin henkilökohtaisessa elämässäsi kuin työssäsi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena yksilöiden, parien ja perheiden kanssa. Eri kurssit täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä hyvän kokonaisuuden elämänkaaren vaiheisiin liittyvistä ilmiöistä ja kasvuhaasteista.

Verkkokursseilla voit opiskella oman aikataulusi ja rytmisi mukaan sinulle sopivana aikana. Verkkokursseilla asioita tarkastellaan monipuolisesti luettavan ja kuunneltavan materiaalin, pohdinta- ja kirjoitustehtävien sekä joillakin kursseilla harjoitusten myötä.

Suhteessa Kurssilan webinaariluennoilla voit syventää verkkokurssien antia. Suljetussa Facebook ryhmässä saat ajankohtaisia linkkejä ja aineistoja. Halutessasi voit jakaa ajatuksiasi ja keskustella muiden osallistujien kanssa verkkokurssien sisällöistä ja teemoista.

Suhteessa Kurssilan verkkokurssit täydentävät toinen toisiaan sekä prosessikoulutuksiamme. Verkkokurssit sisältävät myös sellaista aineistoa, jota prosessikoulutuksissa ei ole.

Suhteessa Kurssilan verkkokurssit eivät korvaa ryhmämuotoisia prosessi-koulutuksiamme mutta antavat hyvän käsityksen niistä. Kenties innostut hakemaan myös koulutuksiimme, joissa opiskelu tapahtuu reaaliaikaisesti ja vuorovaikutteisesti ryhmässä luentojen, keskustelujen ja jakamisen välityksellä.

Voit halutessasi ostaa yksittäisiä verkkokursseja. Silloin saat kyseisen kurssin sisällön käyttöösi kolmen kuukauden ajaksi.

Suurimman hyödyn ja rahallisen edun saat maksamalla Suhteessa Kurssila 2023 vuosimaksun. Silloin saat kaikki jo nyt aktiiviset sekä vuoden aikana julkaistavat verkkokurssit ja muun Kurssilan toiminnan iloksesi ja hyödyksesi vuoden 2023 loppuun asti.

LUNASTA PAIKKASI HETI JA TULE MUKAAN SUHTEESSA KURSSILAAN!

Suhteessa verkkokursseilla kouluttajanasi on laaja-alaisesti psykoterapian alalla kouluttautunut Sanna Aavaluoma.