SUHTEESSA KURSSILA


SUHTEESSA KURSSILA - VERKKOKURSSIEN JA WEBINAARIEN MAAILMA


Suhteessa KURSSILA sisältää muhkean paketin tietoa ihmiselämän iloista ja haasteista: rakkaudesta, erilaisista parisuhteista, psykoseksuaalisuudesta, perhesuhteista, vakavista sairauksista, surusta, luopumisesta ja kuolemasta.  Kurssilan viitekehys on psykoanalyyttinen objektisuhdeteoria. 

Verkkokurssien sisältöjä voit hyödyntää niin henkilökohtaisessa elämässäsi kuin työssäsi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena yksilöiden, parien ja perheiden kanssa. Eri kurssit täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä hyvän kokonaisuuden elämänkaaren vaiheisiin liittyvistä ilmiöistä ja kasvuhaasteista. Verkkokursseilla voit opiskella oman aikataulusi ja rytmisi mukaan sinulle sopivana aikana. Verkkokursseilla asioita tarkastellaan monipuolisesti luettavan ja kuunneltavan materiaalin, pohdinta- ja kirjoitustehtävien sekä joillakin kursseilla harjoitusten myötä.

Suhteessa Kurssilan verkkokurssit eivät korvaa ryhmämuotoisia prosessi-koulutuksiamme mutta antavat hyvän käsityksen niistä. Kenties innostut hakemaan myös koulutuksiimme, joissa opiskelu tapahtuu reaaliaikaisesti ja vuorovaikutteisesti ryhmässä luentojen, keskustelujen ja jakamisen välityksellä. Suhteessa Kurssilan verkkokurssit täydentävät toinen toisiaan sekä prosessikoulutuksiamme. Verkkokurssit sisältävät myös sellaista aineistoa, jota prosessikoulutuksissa ei ole.

Suhteessa Kurssilan webinaariluennoilla voit syventää verkkokurssien antia. Webinaareja on joka kuukausi. Mikäli et pääse osallistumaan webinaariin reaaliaikaisesti, voit kuunnella ja katsoa webinaaritallenteen Kurssilan Webinaarikirjastosta. Tallenteissa on webinaarin luento-osuus ilman ryhmän keskusteluosuutta.  

Suljetussa Facebook ryhmässä saat ajankohtaisia linkkejä ja aineistoja. Halutessasi voit jakaa ajatuksiasi ja keskustella muiden osallistujien kanssa verkkokurssien sisällöistä ja teemoista.

Voit halutessasi ostaa yksittäisiä verkkokursseja. Silloin saat kyseisen kurssin sisällön käyttöösi kolmen kuukauden ajaksi.

Voit ostaa yksittäisiä verkkokursseja tai vuosipaketin, jolloin saat kaiken materiaalin koko kalenterivuodeksi käyttöösi. 

Kurssilan sisältö laajenee ja kehittyy. Suhteessa verkkokursseilla kouluttajanasi on laaja-alaisesti psykoterapian alalla kouluttautunut Sanna Aavaluoma.


YKSITTÄISET VERKKOKURSSIT (Sisältö käytettävissä 90päivää ostopäivästä) 124 € / kurssi

 • Parisuhde ja vakava sairaus
 • Elämä muistisairauden kanssa
 • PariTila Parisuhteen psykoanalyyttinen ymmärtäminen ja hoito
 • MuisTila Muistisairaan psykoterapeuttinen hoito ja hoiva
 • Elämä SuhteelliSeksi - Seksuaalisuus voimavarana ja haasteena
 • Psykoseksuaaliterapia

SUHTEESSA KURSSILA VUOSI 2024 kesätarjouksena vuoden loppuun vain 100 +alv 

 • Vuoden 2023 aikana julkaistut viisi verkkokurssia
 • Vuoden 2024 aikana julkaistavat kaksi uutta verkkokurssia 1. Psykoseksuaaliterapia  2. Suru ja luopuminen parisuhteessa ja perheessä
 • 10 livewebinaaria
 • Webinaarikirjasto, jossa 10 vuoden 2023 webinaaritallennetta sekä vuoden 2024 webinaarien tallenteet
 • Äänikirjasto, jossa Sanna Aavaluoma lukee blogikirjoituksiaan
 • Suljettu FB ryhmä
 • Alennuksia Suhteessa Erityisseminaareista

Vuosipaketin voi hankkia myös työryhmälle tai yhteisölle. Silloin yhden vuosipakettiin lisäpakettien hinta on 50€+alv / käyttäjä. Jokainen lisäkäyttäjä saa omat tunnukset. Yhteisön vuosipaketit voi maksaa myös yhtenä maksusuorituksena. Pyydä yhteisöllenne tehty ostosivu sähköpostitse osoitteesta kurssit(a)suhteessa.fi

HUOM! KUN OSTAT KURSSILA VUOSIPAKETIN, SAAT SEURAAVINA VUOSINA PÄIVITETTYÄ SEN UUTEEN VUOSIPAKETTIIN EDULLISESTI 100 € +alv

WEBINAARIKIRJASTO Sisältää tallenteet vuoden 2023 ja 2024 webinaarien luennoista sekä luentodiat katsottavissa vuoden 2024 loppuun asti  Hinta 150€                                      

Webinaarikirjastosta löydät jo nyt seuravaat tallenteet ja tulossa olevien webinaarien tallenteet niiden jälkeen.

  1. Hoivatahto - oman elämäntarinan tallentaminen
  2. Psykoanalyyttinen lähestymistapa perheeseen
  3. Parisuhteen kriisiytyminen
  4. Suru ja luopuminen parisuhteessa ja perheessä
  5. Seksuaalisuus parisuhteen voimavarana ja haasteena
  6. Elämä muistisairauden kanssa
  7. Kestävän parisuhteen elementit
  8. Parisuhde ja vakava sairaus
  9. Parisuhde varhaisen kehityksen peilinä
  10. Ikääntyvän seksuaalisuus
  11. Tervetuloa Kurssilaan! Objektisuhdeteorian perusteita
  12. Paripsykoterapian mahdollisuudet
  13. Suhteessa kirjallisuusilta
  14. Ulkopuoliset suhteet monogamisessa parisuhteessa
  15. Surun ja masennuksen maisemat

  Tulossa olevat webinaarit: 

  • 14.8.2024 Psykoanalyyttisia näkökulmia vanhemmuuteen
  • 4.9.2024 Seksuaalisen halun lähteillä
  • 9.10.2024 Rakentava riitely parisuhteessa
  • 6..11.2024 Psykoterapeuttisen hoidon ja hoivan periaatteet ja elementit
  • 11.12.2024 Parisuhde, muistisairaus ja seksuaalisuus

TERVETULOA MUKAAN SUHTEESSA KURSSILAAN! KYSYLISÄÄ: Kurssila(a)suhteessa.fi


LINKIT OSTOSIVUILLE: 

Huom! Maksettuasi ostoksen, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, josta pääset kirjautumaan Campwiren kurssialustalle.