SUHTEESSA ELÄVÄT KUVAT

SUHTEESSA ELÄVÄT KUVAT

Syyskuisin toteutuva seminaari paneutuu pari- ja perhesuhteiden maailmaan elokuvien ja  psykoanalyyttisen teorian avulla. Kaksipäiväinen seminaari tarjoaa mahdollisuuden yhteisiin elokuvakokemuksiin sekä niiden kautta avautuviin pari-ja perhesuhteiden dynamiikan ja teemojen tutkimiseen. Suomalaiset psykoanalyyttiset paripsykoterapeutit ja perhepsykoterapeutit tuovat luennoissaan elokuvien teemat tämän päivän pari- ja perhesuhteiden ja niiden hoidon todellisuuteen. 

Perjantaina elokuvien ja luentojen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esitellä omien työ- ja koulutusyhteisöjensä toimintaa, tulevia koulutuksia ja myydä julkaisuja. Iltamissa nautitaan yhdessäolosta, hyvästä ruuasta ja musiikista. Vapaamuotoista yhdessäoloa ja tanssia tahdittaa Kevyesti keskellä päivää- yhtye. Iltamat päättyvät klo 22.00. Lauantaina elokuvien ja luentojen jälkeen seminaarin päättää paneelikeskustelu.

Osallistumismaksut:

Seminaarin hinta 300e (sis. alv.) sisältää seminaariohjelmaan kuuluvat elokuvat, luennot ja materiaalit, iltapäiväkahvit + leivonnaiset molempina päivinä, perjantain iltamissa tervetuliaismaljan, buffet-illallisen ja orkesterin. Tiedustele ilmoittautumisen yhteydessä maksutonta esittelypöytää. Pöytiä 10kpl.

Pääsyliput myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse elavatkuvat(at)suhteessa.fi. Ilmoittautuessasi kirjoita viestiin osallistujan / osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot sekä tarkat laskutustiedot. Ilmoittautuneille lähetetään lasku annettuun laskutusosoitteeseen. Ilmoittautuminen sitoo seminaarimaksun maksamiseen. Esteen tullessa tai ilmoittautuneen sairastuessa osallistujaa voi vaihtaa. 

Seminaaripaikka on Suomen Elokuvasäätiön Katajanokalla sijaitseva Kino K-13

                   Tutustu seminaaripaikkaan: https://ses.fi/kinok13/etusivu

Seuraa FB sivustolla Suhteessa Elävät Kuvat  tapahtuman uutisia https://www.facebook.com/SuhteessaOy/      SEMINAARIEN TEEMAT:


7-8.9.2018 Parisuhde suomalaisessa elokuvassa I

6-7.9.2019  Suojaavat ja satuttavat salaisuudet