SUHTEESSA ELÄVÄT KUVAT

SUHTEESSA ELÄVÄT KUVAT

Syyskuisin Helsingissä toteutuva seminaari paneutuu pari- ja perhesuhteiden maailmaan elokuvien ja  psykoanalyyttisen teorian avulla. Kaksipäiväinen seminaari tarjoaa mahdollisuuden yhteisiin elokuvakokemuksiin sekä niiden kautta avautuviin pari-ja perhesuhteiden dynamiikan ja teemojen tutkimiseen. Suomalaiset psykoanalyyttiset paripsykoterapeutit ja perhepsykoterapeutit tuovat luennoissaan elokuvien teemat tämän päivän pari- ja perhesuhteiden ja niiden hoidon todellisuuteen. 

Perjantaina elokuvien ja luentojen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esitellä omien työ- ja koulutusyhteisöjensä toimintaa, tulevia koulutuksia ja myydä julkaisuja. Iltamissa nautitaan yhdessäolosta, hyvästä ruuasta ja musiikista. Vapaamuotoista yhdessäoloa ja tanssia tahdittaa Kevyesti keskellä päivää- yhtye. Iltamat päättyvät klo 22.00. Lauantaina elokuvien ja luentojen jälkeen seminaarin päättää paneelikeskustelu.

Vuonna 2022 tapahtumapaikkana on Kulttuuritehdas Korjaamo Helsingin Töölössä.

TULEVAT SEMINAARIT: 

 HALUTTU, HÄVETTY, HAAVOITTUVA SEKSUAALISUUS 2-3.9.2022 

 YHTEYS ITSEEN-TOISEEN-SUHTEESEEN 1-2.9.2023

Osallistumismaksut:

  • Aikaisen ilmoittautujan hinta 31.2021. mennessä 310€ (sis. alv.) 
  • 1.1.2022 jälkeen seminaarin hinta on 320€. Kahden osallistujan yhteisilmoittautumiset kaverihintaan 300€ / osallistuja.  Laskutetaan paikan vahvistusviestin yhteydessä. 
  • Yhden päivän osallistuminen 200€  
  • Seminaarimaksu sisältää seminaariohjelmaan kuuluvat elokuvat, luennot, seminaarilehden, iltapäiväkahvit + välipalatarjoilut molempina päivinä, perjantain iltamissa tervetuliaismaljan, buffet-illallisen ja orkesterin. Tiedustele ilmoittautumisen yhteydessä maksutonta esittelypöytää. Pöytiä 10kpl.

Pääsyliput myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse elavatkuvat(at)suhteessa.fi. Ilmoittautuessasi kirjoita viestiin osallistujan / osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot sekä tarkat laskutustiedot. Ilmoittautuneille lähetetään lasku annettuun laskutusosoitteeseen. Ilmoittautuminen sitoo seminaarimaksun maksamiseen. Esteen tullessa tai ilmoittautuneen sairastuessa osallistujaa voi vaihtaa. 


                   Seuraa FB sivustolla Suhteessa Elävät Kuvat  tapahtuman uutisia 

TOTEUTUNEET SEMINAARIT:

2019 SUOJAAVAT JA SATUTTAVAT SALAISUUDET 2019 Suojaavat ja satuttavat salaisuudet

2018 PARISUHDE SUOMALAISESSA ELOKUVASSA 2018 Parisuhde suomalaisessa elokuvassa